Kursavgift

Dere kan, uten tillegg i kursavgiften, få inntil fem billetter for hele kursperioden, utenom adgang for babyen(e). Før da opp også ekstra de nære personene som kan være aktuelle når du fyller ut påmeldingsskjemaet! 

Kursoversikt ettermiddagskurs høst 2021. 10 x 45 minutter. Oppstart uke 33. NB! Ingen kurs i høstferie - uke 33. 

Nybegynnere: Tirsdager, onsdag og torsdager kl 1800-1845

Videregående kurs 1: Tirsdager og onsdager kl 1630-1715

Videregående kurs 2: Onsdager kl 1715-1800 og torsdager kl 1630-1715

Videregående kurs 3: Tirsdager og torsdager kl 1715-1800

NB! Kursavgift: 10 x 45 minutter: kr. 2500,-

 

Konto for innbetaling av kursavgift er: 92353377428

Innbetaling av kursavgift skal skje ved påmelding. Sørg for at du har fått en kopi av påmeldingen og betal enten direkte til vår konto eller via vipps. 

Påmelding er bindende. Under kurset vil det være mulig å ta igjen timer på andre kursdager innen samme kursrekke, dersom dere av ulike årsaker går glipp av den ordinære timen. Om dere av medisinske årsaker før kursstart må avbryte kurset, vil 50 % av innbetalt beløp bli refundert ved framlegging av legeerklæring. 

Innbetalingen går til Paal Aagaard Svømmekonsult AS, Org. nr 914 323 665.

Vippsnummer: 79258 Firma: Paal Aagaard Svømmekonsult AS*

Vennligst oppgi navn på Foresatt 1, barnets fornavn, kurstype, dag og klokkeslett på innbetalingen som betalingsinformasjon! Da kan vi sende beskjed til Pirbadet som skal slippe dere inn første kursdag.

Hvis dere ikke får en feilmelding etter at dere har sendt inn påmeldingsskjemaet, er påmeldingen bekreftet. Etter det vil dere en av de siste dagene før kursstart få mer informasjon om kursoppstarten. Om noe viser seg å være feil med påmeldingssystemet som har ført til at dere ikke får en slik melding, bør dere ta kontakt med gry.aagaard@gmail.com senest oppstartsdagen. Hittil har slike feil bare bestått i at dere ikke har oppgitt riktig mailadresse på innsender (-altså vanligvis en av de nærmeste pårørende som var den som sendte inn påmeldingen).

Påmelding  

Påmelding til ettermiddagskurs høst 2021 med oppstart uke 33:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfIFswBmc1jjOF1ftiQJdyR4Sr-Ok3cGtXwgP25TJlE81hn9w/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

             

Når du har sendt påmeldingen er den registrert dersom du ikke får noen feilmeldinger.

Tett inn mot kursstart vil vi sende litt mer informasjon/påminning angående oppstart.

Om det skjer noe som fører til at dere må gjøre endringer mellom påmelding og kursstart, vennligst ta kontakt med kursansvarlig, Gry Aagaard - gry.aagaard@gmail.com.  

  

Tap av kursdag

Om man ved sykdom, reise eller annen god grunn, ikke kan møte på enkelte kursdager, er det mulig å få ta igjen disse kurstimene inne samme kursrekke. Ta kontakt med kursansvarlig via gry.aagaard@gmail.com for avtale.

Antall billetter

Før opp antall billetter der kan trenge på kursdagene. Det kan være behov for flere enn to etter som det kan være aktuelt for eksempel å ha med eldre søsken eller besteforeldre/andre nære pårørende på noen eller alle kursdager. Å føre opp inntil fem billetter vi ikke medføre ekstra kursavgift.

Billettenes gyldighet

er to timer regnet fra en halv time før kurset starttidspunkt. De gir kun rett til å delta på aktivitetene i Helsebadet der kurset foregår. Misbruk vil bli påtalt og kan føre til at ordningen med flere enn to billetter kan opphøre. Ønsker en eller flere i en familie å benytte seg av Pirbadets øvrige fasiliteter, må ordinær billett løses i skranken.

*Vipps-systemet belaster oss som arrangører med en avgift. Vi har derfor bestemt at de som i stedet betaler via nettbank til den samme kontoen bidrar til at stuperne i Pirbadet, TS&LK, får litt økonomisk sponsing fra oss til sine aktiviteter. Vi på babysvømming får låne stupernes eget flyttbare stupebrett til vg3-gruppa gratis .

FAQ babysvømming:

http://cdn.dynify.com/files/0/2478/webroot/2017/02/17/faq_babysvomming_r1_paal.docx